Selecteer een pagina
Experts in slaapgenot & slaapadvies

De Nachtwacht

Ontdek de voordelen van een boxspring

Mocht je nog twijfelen of een boxspring iets voor jou is, dan zetten we graag eens de verschillende voordelen op een rijtje.  

Ten eerste zijn er een paar algemene voordelen verbonden aan een boxspring. Zo is er geen harde middenstrook als je kiest voor twee aparte topmatrassen. Doordat er twee matrassen op elkaar geplaatst worden, heeft een boxspring een hogere instaphoogte dan andere bedden. Daardoor kan je makkelijker in en uit je bed stappen.  

Omdat een boxspring gebruik maakt van pocketveren, ervaar je een optimaal slaapcomfort en heb je een uitmuntende ergonomie. Ook het esthetische aspect van een boxspring is een groot voordeel, want je bepaalt zelf het uitzicht. Daarnaast levert een boxspring ook een goede ventilatie, waardoor je tijdens de warme zomermaanden amper last hebt van de hoge nachttemperaturen.  

Voordelen boxspring | Voordeel boxspring
Voordelen boxspring | Voordeel boxspring

Een ander type zijn de voordelen die te maken hebben met de bedbodem. Je kan telkens kiezen tussen een vlakke bedbodem, of een bodem die elektrisch verstelbaar is. Het is vooral dat laatste dat een aantal voordelen heeft. In de eerste plaats is het handig voor als je nog een boek wil lezen in bed of om naar tv te kijken.  

Maar ook ouderen en minder mobiele mensen merken de voordelen van een elektrische bedbodem, want ze kunnen makkelijker in en uit bed stappen. Wie last heeft van rugpijn, kiest ook beter voor een elektrische bedbodem. Doordat de bodem een vorm naar keuze kan aannemen, wordt de rug minder belast.

Een laatste type voordeel van boxsprings zijn de matrassen waaruit je kan kiezen. Als eerste is er de gestoffeerde matras. Die is makkelijk op te maken, heeft een stijlvolle uitstraling en wordt altijd gecombineerd met een topmatras.  

Daarnaast is er ook de witte matras. Dat type biedt een optimale ventilatie en een ruime keuze aan comfort. Een witte matras kan zowel met als zonder topmatras gebruikt worden.  

De laatste matrassoort is de topmatras. Dat is geen volwaardige matras, maar dient als bescherming van onderliggende matras. Een topmatras zorgt voor een knusser gevoel, vermijdt een storende boord tussen twee matrassen en verlengt de levensduur van de onderliggende matras. 

Voordelen boxspring | Voordeel boxspring

Wil je genieten van alle voordelen die een boxspring biedt? Met of zonder een elektrische bedbodem?

Kom een kijkje nemen in onze winkel of contacteer ons op 056 26 11 63. 

 

“Ons bed werd stipt op het afgesproken uur geleverd. Belangrijk, gezien onze drukke agenda. De enthousiaste plaatsers waren in 1,2,3 klaar! Topservice, mét een schattig schaapje erbovenop!”

“Vanaf het eerste contact in de winkel tot de uiteindelijke levering verliep alles zoals gewenst. Duidelijk en vol passie namen zij ons mee in een verhaal van duizend en één nacht.”

“Alvorens definitief tot aankoop over te gaan, hadden wij toch graag eerst even de matras een nacht uitgetest. Ook dat was geen probleem, De Nachtwacht beschikt over een eigen Testnest.”

Voordelen van een boxspring | De Nachtwacht | Kortrijk
 Deskundig advies nodig?

Wij adviseren jou graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk. Als boxspring expert bieden wij een ruim aanbod aan merken.

De Nachtwacht

Meensesteenweg 121
8500 Kortrijk
info@denachtwacht.be
056/26 11 63

Openingsuren

Ma: 13.30 - 18.00
Di t/m za: 10.00 - 12.00 & 13.30 - 18.00

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Parkeren kan op onze ruime parking.
Leuke kinderhoek voor de jongsten.