Selecteer een pagina
Experts in slaapgenot & slaapadvies

De Nachtwacht

Een boxspring kopen? Bij De Nachtwacht natuurlijk!

Zou je graag een boxspring kopen? Dan koop je eigenlijk twee matrassen. Het is namelijk een “twee-matrassen”-systeem. Zowel de bovenste als de onderste matras bestaan uit pocketveren. Dat zijn metalen veren die individueel verpakt zijn, waardoor ze onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Op die manier biedt een boxspring een optimale ondersteuning voor je lichaam.

Met z’n allen zijn we continu op zoek naar een optimaal slaapcomfort. Het mag je niet verbazen als we zeggen dat een goede matras daarbij heel belangrijk is. Net zoals er verschillende types slapers zijn, zijn er ook meerdere types matrassen. Tegenwoordig kopen mensen steeds vaker een boxspring. Bij De Nachtwacht helpen we je graag met je zoektocht naar de perfecte boxspring.

Boxspring kopen | Boxspring bestellen
Boxspring kopen | Boxspring bestellen

De onderste matras zit verwerkt in een gestoffeerde bedbodem. Daardoor creëer je een stijlvolle look in je slaapkamer. Een boxspring zorgt dus niet enkel voor een optimaal slaapcomfort, hij oogt ook goed. En dat is altijd mooi meegenomen.

Een boxspring bestellen hoeft niet lang te duren, maar toch is het iets dat je niet zomaar op een-twee-drie doet. Je laat je best adviseren, want als je kiest voor een verkeerde bovenste matras, kan dat tot problemen leiden. Zoals gezegd is de ideale bovenste matras één met pocketveren. Kies je bijvoorbeeld voor een matras van traag- of koudschuim, latex of polyether, weet dan dat dat voor problemen zal zorgen.

Dankzij onze ervaring van meer dan 20 jaar kunnen we je bij De Nachtwacht persoonlijk advies op maat geven. We kijken wat voor soort slaper je bent en wat je slaaphouding is. Zo ben je zeker dat je de juiste boxspring kan kopen die perfect aansluit bij je lichaamsbouw en slaapgewoontes. Bij ons advies houden we ook elke keer rekening met je budget, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vanaf je je keuze hebt gemaakt kan je de boxspring kopen. Daarna kan je rekenen op een gratis levering. Onze service stopt niet aan de muren van onze winkel, maar loopt door tot in je slaapkamer. Bovendien kan je je oud bed met ons meegeven bij de levering.

Boxspring kopen | Boxspring bestellen

Ook altijd al gedroomd om een boxspring te kopen?

Kom een kijkje nemen in onze winkel of contacteer ons op 056 26 11 63. 

 

“Ons bed werd stipt op het afgesproken uur geleverd. Belangrijk, gezien onze drukke agenda. De enthousiaste plaatsers waren in 1,2,3 klaar! Topservice, mét een schattig schaapje erbovenop!”

“Vanaf het eerste contact in de winkel tot de uiteindelijke levering verliep alles zoals gewenst. Duidelijk en vol passie namen zij ons mee in een verhaal van duizend en één nacht.”

“Alvorens definitief tot aankoop over te gaan, hadden wij toch graag eerst even de matras een nacht uitgetest. Ook dat was geen probleem, De Nachtwacht beschikt over een eigen Testnest.”

Voordelen van een boxspring | De Nachtwacht | Kortrijk
 Deskundig advies nodig?

Wij adviseren jou graag! Bezoek onze winkel in Kortrijk. Als boxspring expert bieden wij een ruim aanbod aan merken.

De Nachtwacht

Meensesteenweg 121
8500 Kortrijk
info@denachtwacht.be
056/26 11 63

Openingsuren

Ma: 13.30 - 18.00
Di t/m za: 10.00 - 12.00 & 13.30 - 18.00

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Parkeren kan op onze ruime parking.
Leuke kinderhoek voor de jongsten.